Despre

Cielle Couture by Cristina Trandafir Despre, designer roman, designer constanta, atelier rochii, atelier rochii constanta oradea, romanian fashion designer, rochii de mireasa, rochii de seara, magazin online rochii, rochii pe comanda, rochii designer roman, rochii cocktail, rochii bridal, rochii evenimente speciale

Femeia tinde către pefecțiune, de aceea alegerea unei rochii de seară sau de mireasă devine una dintre cele mai importante și mai pasionante decizii pentru o ocazie specială. Cielle Couture by Cristina Trandafir vine în ajutorul tău pentru ca tu să strălucești, să vibrezi, să îți definești stilul.

Designerul Cristina Trandafir si-a creat brandul definit de eleganta, senzualitate si feminitate – Cielle Couture in anul 2002.

Create cu pasiune pentru modă, lucrate cu atenție, cu finisaje elaborate şi materiale de top, rochiile designerului Cristina Trandafir reflectă stilul de viață sofisticat și rafinat.

Cielle Couture are peste 18 ani de experienta si activitate pe piata din Romania si numeroase aparitii internationale in prezentari, festivaluri si reviste de moda (Vogue, House of Coco).

Experienţa în comandă şi creaţie vestimentară au dus la crearea unor tipare studiate şi a unor croieli complexe.

Rochiile se pot achizitiona deocamdata din magazinele din Romania ( Constanta, Bucuresti, Iasi, Arad, Buzau) si Germania (Berlin), dar suntem in curs de extindere.

Am fost prezenti la Red Carpet Dusseldorf (2015), Barcelona Bridal Week (2015), New York Bridal Week (2015), Paris Fashion Week – So Couture Showroom (2016) si am avut o prezentare de moda la Interbride Dusseldorf (2015).

In anul curent vom fi prezenti si la Barcelona Bridal Week in luna mai, iar la Paris Fashion Week in luna Septembrie.