Termeni si conditii

INFORMATII COMPANIE

S.C. CIELLE DRESS DESIGN S.R.L. , Bulevardul Tomis Nr. 127, Constanta, Nr. Ordine Registrul Comertului J13/1089/2013 , Cod Fiscal: 31632937

Politica de confidenţialitate:

Site-ul nu transmite datele personale ale utilizatorilor către terţe persoane, le foloseste doar pentru a contacta şi informa clienţii în legătură cu anumite aspecte referitoare la funcţiile site-ului şi oferte.

Compania va stoca datele personale şi le va folosi în scopul de a informa userii conturilor de pe site-ul www.cielle-couture.ro despre statusul şi evoluţia comenzilor şi pentru a evalua bunurile şi serviciile oferite.

Site-ul nostru foloseste cookie-uri, pentru a salva preferintele tale de cautare, unitatile vizitate si listele de preferinte. Cookie-urile pot stoca si informatii personale de identificare. Aceste informatii pot fi folosite pentru a te identifica sau a te contacta. Putem face acest lucru doar daca tu ne oferi toate aceste informatii.

Site-ul poate notifica utilizatorii în legătură cu ofertele prin newsletter şi poate trimite carduri cu felicitări, carduri cadou sau alte mesaje cu oferte speciale.

Site-ul nu promovează spam-ul. Orice utilizator care se inscrie pe site cu adresa de email poate solicita să i se şteargă ulterior adresa din baza de date. Deasemenea, dacă utilizatorii nu doresc sa primeasca newsletterul săptămânal, se pot dezabona folosind linkul din subsolul newsletterului pe care l-au primit pe mail.

Cand alegeţi plata online, serverul PayU se ocupa de procesarea cardului si site-ul (magazinul online) nu cere şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul de bancă.

Pentru mai multe informaţii, asistenţă, notificări şi plangeri trimiteţi un email la adresa contact@cielle-couture.ro.

Termeni

General

Site-ul Cielle-Couture.ro, logo-ul si imaginile prezente pe site sunt proprietatea S.C. CIELLE DRESS DESIGN S.R.L., Bulevardul Tomis Nr. 127, Constanta, telefon: 0728.335.850, E-mail: contact@cielle-couture.ro.

Toate comenzile facute prin site, precum şi livrările şi serviciile sunt supuse exclusiv urmatorilor termini şi condiţii, în versiunea validă la data comenzii. Toate produsele comandate se realizeaza pe comanda pe masurile furnizate de catre clienta.

Dupa fiecare comanda clienta va fi contactata telefonic pentru confirmarea ei.

Daca se alege ca modalitate de plata, transferul bancar, produsul va intra in productie dupa ce valoarea acestuia va fi achitata. Prin achitarea produsului va luati angajamentul de a-l cumpara si acesta nu se mai poate opri din fabricatie.

Dreptul de a returna

Avand in vedere ca toate produsele comandate se realizeaza pe masurile furnizate de catre cliente, acestea le pot returna nepurtate si nealterate fără a indica un motiv în termen de 1 zi de la primire, prin trimiterea înapoi prin curier rapid.

Returnările sunt luate în considerare numai dacă sunt primite în limita de timp impusă, ceea ce înseamnă că trebuie trimise în intervalul de timp admis. Returnările se fac pe banii şi riscul dvs. Adresa de retur este Bulevardul Tomis Nr. 127, Constanta .

Consecinţele returului

În cazul unui retur valid, beneficiile primite de ambele părţi vor fi returnate.

Important

Marfa oferita de *www. Cielle-Couture.ro * este prezentată pe site sub formă de fotografii digitale ale produsului. Micile neconformităţi dintre fotografii şi realitate nu constitue un defect al mărfii comandate.

Cum comand?

Din pagina produsului, dupa ce a-ti citit informatiile legate de acesta, apasa-ti butonul ”Comanda”. Pagina urmatoare care se deschide va face un rezumat al comenzii si puteti selecta modul de livrare: “Livrare gratuita” (prin curier rapid) sau “Ridicare de la Sediul nostru” din Constanta.

Finalizarea comenzii se face prin apasarea butonului “La finalizare comanda” si introducerea tuturor datelor solicitate în cadrul procesului şi trimiterea formularului către noi prin selectarea opţiunii “Plaseaza comanda”.
Ulterior, veţi primi confirmarea comenzii cu toate datele introduse printr-un email ce poate fi imprimat pe hartie.
Daca s-a selectat modalitatea de plata “Transfer Bancar direct” in e-mailul de confirmare al comenzii veti regasi toate datele necesare platii prin transfer bancar (prin internet banking sau direct la banca dumneavoastra)
La prima comanda, se va genera automat si un cont personal pe site-ul nostru. Pe e-mail se vor transmite: denumirea utilizatorului si parola generata automat. Ulterior aceasta parola se poate modifica prin autentificarea pe site.

Livrare şi expediere

a. Expediem in Romania exclusiv cu Urgent Curier. *www. Cielle-Couture.ro * suportă costurile de transport.
b. Articolele nu se gasesc pe stoc, sunt făcute la comandă pentru fiecare client online în parte. De aceea este nevoie de 5-14 zile de muncă pentru a le crea în atelierul nostru. Vă rugăm sa mai adăugaţi 1- 2 zile pentru expediere şi să calculaţi data expediţiei în conformitate cu acestea.

Politica de retur

Acceptam cu placere retururile în termen de 1 zi de la primirea coletului (ziua de duminica nu se calculeaza). Clientul este responsabil pentru costurile adiţionale de transport. Retururile primite în afara perioadei specificate nu vor fi acceptate. Pentru returnarea produselor va rugam se ne contactati telefonic la numarul 0728.335.850

Siteul va accepta doar retururile de produse neavariate, în starea iniţială, care nu au fost purtate, stricate sau spălate, cu toate etichetele pe ele şi în ambalajul original. Sfătuim toţi clienţii sa verifice bine produsele la livrare,  înainte sa scoată orice etichetă ataşată şi să arunce ambalajul original.

Marfa trebuie returnată într-un singur transport. Ne rezervăm dreptul de a refuza retururi multiple în perioade de timp diferite de la acelaşi client în urma unei singure comenzi. Nu ne asumăm răspunderea pentru livrări deteriorate sau pierdute care nu vor fi livrate prin Urgent Curier.

Marfa de retur va fi pregătită si trimisa prin Urgent Curier la: S.C. CIELLE DRESS DESIGN S.R.L., Bulevardul Tomis Nr. 127, Constanta, Judetul Constanta. Coletul trebuie sa contina si factura si trebuie expediat fara ramburs.

Cand primesc rambursarea plaţii pentru bunurile returnate?

Atunci când toate condiţiile au fost îndeplinite, vă vom contacta şi vă vom returna în întregime costul produsului.

În cazul neîndeplinirii tuturor condiţiilor, veţi fi notificat şi veţi avea posibilitatea de a primi înapoi marfa comandată. Deasemenea, nu ne asumăm răspunderea pentru costurile suplimentare de livrare. În cazul refuzării primirii coletului, ne rezervăm dreptul de a păstra bunul precum şi suma plătită pentru el.

Rambursarea platii se va face in maxim 14 zile lucratoare in contul clientei. Rambursarea se va face în acelasi cont din care s-a transferat pentru comandă. Reţineţi că nu vor fi înapoiate costurile de transport. Reţineţi că, creditul magazinului nu este transferabil, rambursabil şi nu expiră.

Pentru orice alte întrebări în legătură cu Retururile vă rugăm sa ne contactaţi la adresa de mail contact@cielle-couture.ro.

Pot să schimb un produs cu un altul?

Nu. Puteţi doar sa returnaţi produsul şi să comandaţi un altul printr-un process similar comandării iniţiale.

Plată

Metodele de plata acceptate sunt: Transfer bancar si Online cu Cardul bancar.