Politica de confidentialitate

Site-ul nu transmite datele personale ale utilizatorilor către terţe persoane, le foloseste doar pentru a contacta şi informa clienţii în legătură cu anumite aspecte referitoare la funcţiile site-ului şi oferte.

Compania va stoca datele personale şi le va folosi în scopul de a informa userii conturilor de pe site-ul www.cielle-couture.ro despre statusul şi evoluţia comenzilor şi pentru a evalua bunurile şi serviciile oferite.

Site-ul nostru foloseste cookie-uri, pentru a salva preferintele tale de cautare, unitatile vizitate si listele de preferinte. Cookie-urile pot stoca si informatii personale de identificare. Aceste informatii pot fi folosite pentru a te identifica sau a te contacta. Putem face acest lucru doar daca tu ne oferi toate aceste informatii.

Site-ul poate notifica utilizatorii în legătură cu ofertele prin newsletter şi poate trimite carduri cu felicitări, carduri cadou sau alte mesaje cu oferte speciale.

Site-ul nu promovează spam-ul. Orice utilizator care se inscrie pe site cu adresa de email poate solicita să i se şteargă ulterior adresa din baza de date. Deasemenea, dacă utilizatorii nu doresc sa primeasca newsletterul săptămânal, se pot dezabona folosind linkul din subsolul newsletterului pe care l-au primit pe mail.

Cand alegeţi plata online, serverul PayU se ocupa de procesarea cardului si site-ul (magazinul online) nu cere şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul de bancă.

Pentru mai multe informaţii, asistenţă, notificări şi plangeri trimiteţi un email la adresa contact@cielle-couture.ro.